HOE WERKT EEN FOTOSHOOT?

Ben jij zoekende naar een betaalbare fotograaf voor een professionele fotosessie? Dan ben jij bij ons aan het goede adres. Voor zowel bij ons in de studio als bij jouw thuis of op locatie, in de buitenlucht of ergens binnen. Ook voor evenementen!
Wij hebben de beschikking over een Fotostudio in Nederweert, Eindhoven, Houten en Den Haag.
Bel of mail ons voor een afspraak!

Voor sommige mensen is het maken van een afspraak voor een fotoshoot gemakkelijk. Voor anderen is het een grote stap. Veel mensen denken dat je het perfecte model moet zijn om te poseren. Dit is niet het geval. Schoonheid zit niet aan de buitenkant maar komt van binnenuit. En wij zullen de beste kanten van jou naar boven halen. Er is dus geen reden om nerveus te zijn. 
Wanneer je voor het eerst een fotoshoot doet, laat je dan inspireren door modetijdschriften, literatuur en dergelijke bladen voor mogelijke poses (en kledingkeuzes).


Portretfotografie
Een mooie fotoshoot van jou alleen valt onder de noemer portretfotografie. Bij goede portretfotografie komt de eigenheid en het karakter van het model helemaal uit de verf. Het gaat dan meer om de persoonlijkheid van het model en niet zozeer om het lichaam.


Baby foto's op locatie
Baby's en peuters zijn nogal gevoelig voor de omgeving waarin ze gefotografeerd worden. Je baby of jonge kind meenemen naar onze fotostudio is daarom niet altijd de juiste keuze. Kies er daarom voor om de fotosessie bij je thuis te laten doen, een vertrouwde omgeving.

De mooiste newborn foto’s worden gemaakt voordat de baby 2 weken oud is (tussen de 3e en de 12e dag). De baby slaapt dan nog heel veel en heeft nog veel puurheid en zachtheid. Een fotosessie met een pasgeboren baby voelt dan ook als het vastleggen van een groot wonder. Hun manier van liggen in je armen, hoe vredig ze ademen, hun kleine handjes en teentjes, dat zijn kostbare momenten.

Tijdens de fotosessie wordt echt de tijd genomen en aan alles wordt gedacht.
Wij maken gebruik van accessoires om de baby op een bijzondere en unieke manier vast te leggen. Deze sessie vindt bij jullie thuis plaats. Wij hebben diverse accessoires zoals knuffels, mutsjes enzovoorts die we kunnen gebruiken tijdens de fotoshoot. Maar daarnaast willen we graag gebruik maken van jullie eigen accessoires. 
Wij maken niet of nauwelijks gebruik van externe belichting; de mooiste natuurgetrouwe foto’s komen van daglicht, wat ook heel fijn is voor de baby. Newborn fotografie is niet zomaar even een baby fotograferen; newborn fotografie is een bijzondere manier om je pasgeboren baby vast te leggen op de gevoelige plaat.

Is de baby al wat ouder, dan kan de sessie in onze studio plaatsvinden.


Zwangerschapsfotografie
Leg je zwangerschap vast op een unieke manier met een mooie fotoreportage. Wij geven jou een mooie herinnering van deze bijzondere tijd, het nieuwe leven in je lichaam. Aan de hand van jouw wensen maken we de mooiste shots. Wanneer je een vrouwelijke fotograaf prefereert, is dit geen probleem. De foto's worden gemaakt in onze studio, bij jouw thuis, of op een geschikte locatie. Wanneer gewenst maken we gebruik van accessoires zoals knuffels. 
Tips! 
- Een mooie periode om foto’s te nemen van je zwangerschap is rond de 34e - 36e week omdat je buik dan mooi rond is.
- Zorg voor ruime kleding net voor de shoot, om zo geen lelijke strepen op lichaamsdelen te voorkomen.
- Bij fotografie bij ons in de studio of op locatie, neem extra kleding mee voor afwisselende foto’s. Bij ons in de studio is een omkleedruimte beschikbaar.


Familieportret

Heb je een keer een familiedag of een jubileum met de hele familie? Nodig ons uit om een aantal unieke momenten vast te leggen. Op zo'n dag is iedereen vaak netjes gekleed en in opperbeste stemming. Een mooie fotoreportage met een prachtig familieportret als herinnering maken de feestdag helemaal áf! Denk wel vooraf na over een mogelijke opstelling voor het familieportret.


Bruidsfotografie/Trouwreportage
Een fotoreportage voor en/of tijdens een bruiloft is feitelijk ook een fotoshoot. Alleen dan een hele uitgebreide variant. Kies je voor ons, dan maken we vooraf eerst een afspraak om de feiten en wensen door te spreken en vast te leggen in een contract.


Kinderfeestje fotoshoot

Wil je een fotoshoot van een kinderfeestje, dan vergt dat ook de nodige voorbereiding. Bedenk dan welke onderdelen van het kinderfeestje gefotografeerd moeten worden. Waar doe je de groepsfoto en weet je al een leuke opstelling?
Je kunt ook een fotoshoot van een kinderfeestje bij een fotograaf laten verzorgen. Dan ben je echter wel ongeveer anderhalf uur bij de fotograaf aanwezig. Hou daar rekening mee bij de planning van het kinderfeest.


Vriendinnen fotoshoot
Wat is er leuker dan met je vriendinnen op de foto? Een herinnering voor later met de leukste mensen om je heen. Een vriendinnen fotoshoot wordt ook vaak gedaan als activiteit tijdens een vrijgezellenfeest.
Je kunt een vriendinnen fotoshoot het beste combineren met een leuke activiteit. Je kunt de fotosessies dan afwisselen met deze activiteit of tijdens bijvoorbeeld een workshop ook foto's laten maken. Foto's zijn vaak het mooist als mensen ontspannen gefotografeerd worden.


Glamour
Een glamour fotoshoot is eigenlijk een makeover fotoshoot die qua uitstraling heel veel glamour laat zien. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je over voldoende kleding en attributen beschikt. Wil je dit in een groepje doen, bijvoorbeeld met vriendinnen, dan heb je best veel kleding nodig.


Hobby of instrument
Als je een zelfportret wilt laten maken, dan is het wellicht een idee om je te laten fotograferen met een object dat je dierbaar is. Of bijvoorbeeld een instrument dat je bespeelt. Het maakt een foto veel interessanter. Daarbij komt dat jij je doorgaans op je gemak voelt bij je geliefde voorwerp of instrument. Dat komt de kwaliteit van de foto zeker ten goede.
Ken je iemand die een oldtimer of limousine heeft? Wellicht is het een idee om een fotosessie bij een dergelijke auto te doen. Het kan een mooie opwaardering van de fotoreportage zijn.

 

Foto cadeau
Verras je geliefde, familie of vriend(en) met een mooie foto op canvas. Ook dit is bij ons mogelijk.
Het is ook mogelijk om een fotoshoot cadeau te doen. Vraag naar de voorwaarden.


Fotoshoot cadeaubon

Het is een leuk idee om iemand een cadeaubon voor een fotoshoot te geven. Bijvoorbeeld bij een jubileum of bij een andere belangrijke gebeurtenis. Als je iemand een fotoshoot cadeau geeft, doe je hem of haar een leuke belevenis met een jarenlange herinnering cadeau.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te speken.